На 13, 14, 15 и 16 септември 2023 г., Български пощи“

...
На 13, 14, 15 и 16 септември 2023 г., Български пощи“
Коментари Харесай

„Български пощи“ се включват в Световния ден на почистването и инициативата „Да изчистим България заедно“

На 13, 14, 15 и 16 септември 2023 година, „ Български пощи “ се включват в Световния ден на почистването и самодейността „ Да изчистим България дружно “. 874 чиновници на сдружението почистват 329 обекта на територията на цялата страна.

През 2023 година, PostEurop (Асоциацията на обществените пощенски оператори в Европа) празнува 30-та годишнина от основаването си, като една от самодейностите за отбелязване на събитието е партньорство с неправителствената организация Let’s Do It World от Естония. За задачата, през юни 2023 година, е подписано Глобално съглашение сред двете организации. PostEurop насочи покана към всички свои членове (55 оператора от 53 страни и територии) да се включат в взаимна акция. „ Български пощи “ са едни от участниците.

Включването в самодейността на пощенските чиновници, техните фамилии и другари, е принос за оправянето с световния проблем с отпадъците. С присъединяване си в Световния ден на почистването, сдружението показва поддръжката си за активността на държавни управления, организации и доброволци по целия свят за основаване на по-чиста среда за живот на актуалните и бъдещите генерации.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР